Advisering

U kent uw salon als geen ander. Misschien weet u al precies hoe uw nieuwe salon er uit moet komen te zien; misschien weet u het nog niet. In beide gevallen kunt u op een goede manier gebruik maken van onze meer dan vijftig jaar internationale ervaring op het gebied van kapsaloninrichtingen. Bij Welonda bent u voor alles aan het goede adres. Onze architecten maken uw inrichtingstekeningen inclusief de technische details en het lichtplan; zij begeleiden de bouwfase en zijn aanwezig bij de installatie van de kapsalon zodat u uw handen vrij heeft voor andere zaken.

De realisatie van uw droomsalon is bovendien bij Welonda mogelijk door middel van een financiering bij P&G. Deze financiering gebeurt op aantrekkelijke voorwaarden en stelt u in de mogelijkheid om uw salon met de inkoop van haarcosmetica af te lossen.

Financiering

Hoe u zich uw ideale salon ook voorstelt; met Welonda kunt u deze realiseren. Wij bieden u niet alleen mooie salonconcepten maar ook de mogelijkheid om deze eenvoudig te financieren. 

Omdat Welonda preferred supplier van P&G Salon Professional is, is het mogelijk om de inrichting van Welonda te financieren met een lening (op basis van gunstige voorwaarden) die door middel van koop van haarcosmetica wordt afgelost. Deze bijzondere vorm van financiering is mogelijk vanaf een financieringsbedrag van 4.000 Euro. 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 — 502244
of laat een bericht achter via ons contact formulier.

Contact

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.